Onze sponsoren

Bij Najaden zijn we heel blij met onze sponsoren. Of het een sponsor is voor teamshirts, trainingsmateriaal of het leveren van spullen voor het schoolhandbaltoernooi of jeugdkamp. Iedere sponsor draagt op zijn eigen manier bij aan het verbeteren van de vereniging.

Ook interesse om sponsor te worden? Neem contact op via: pr@najaden.nl

Wil je meer weten over een van onze sponsoren? Klik dan op het logo van de betreffende sponsor.

Almeers Caravan Bedrijf
Almeers Caravan Bedrijf
Al 20 jaar de caravan dealer van Nederland! Ruime selectie nieuwe Burstner, Eriba en LMC caravans op voorraad! Wij hebben een werkplaats waar u terecht kunt voor het laten repareren van een krasje tot het plaatsen van een nieuw dak of een airco. En natuurlijk kunt u terecht voor het onderhoud van uw caravan, camper of trailer. Daarnaast bieden wij een uitgebreide winkel vol met kampeerplezier (7000+ m2).
Sinds 2014 hebben wij de beschikking over een eigen gasvulstation voor het vullen van ‘eigendoms gasflessen’.
Danny Lit
Danny Lit
Al meer dan 10 jaar is Danny Lit de feestzanger van Almere en ver daarbuiten. Danny maakt gebruik van uptempo muziek er worden veel eigen remixen gebruikt waaronder “ik ben je prooi” “dromen zijn bedrog” “verlangen” en vele anderen. Hierdoor krijgt Danny steeds meer de naam als “feest zanger” / “apres ski zanger” Al meer dan 10 jaar worden er geweldige orkestbanden gemaakt voor Danny, mede daarom is zijn show opzwepend en uniek in zijn soort.

Door het enthousiasme van Danny wordt het gegarandeerd een groot feest!!!

Dynavoice
Dynavoice
Uw All-in-one partner op het gebied van licht, geluid & evenementen.

DYNAVOICE Licht en Geluid Almere voor o.a. al uw Licht ( verhuur of verkoop ) – Geluid ( verhuur of verkoop ) – Licht en Geluid Almere – DJ Almere – DJ – Drive in Show Almere – Drive in Show – Podia – Lasershow – Flightcase, Flightcases op Maat – Artiesten – Evenementen – Bruidsbeurzen en meer!

FordStore Schurer Kamphuis
FordStore Schurer Kamphuis
Ford dealer Schurer-Kamphuis is al bijna 50 jaar een begrip in Flevoland. Ons familiebedrijf staat voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van uw Ford. Deze reputatie als Ford dealer hebben wij opgebouwd door vast te houden aan onze bedrijfsfilosofie: Zorgen voor maximale klanttevredenheid door het bieden van optimale dienstverlening.
Jacht & Interieur Almere
Jacht & Interieur Almere
Jacht & Interieur Almere is de meubelmakerij voor al uw maatwerk meubelen, (scheeps) interieuren en radiatorombouwen.
MediaMere
MediaMere
MediaMere Entertainment en Internet Solutions is een dynamisch multimediabedrijf met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van ICT. Onze passie voor kwaliteit, snelheid en gedrevenheid onderscheidt ons van anderen en kenmerkt ons Informatie- en Communicatietechnologiebedrijf. Wij hebben een jong en deskundig team dat zich elke dag weer inzet voor de juiste resultaten.
Reimert Bouw en Infrastructuur
Reimert Bouw en Infrastructuur
Reimert is een dynamische bouwonderneming met een focus op Flevoland en Almere in het bijzonder. Dagelijks leiden wij de dynamiek bij het uitvoeren van werken als aannemer van bouw en infrastructuur in goede banen. Uiteraard met oog voor de wensen van onze klanten en de werkomstandigheden van onze werknemers.
Richard Fokker Tweewielers
Richard Fokker Tweewielers
Dinsdagochtend 2 maart 2010 om 9.00 uur gingen de deuren van de winkel met werkplaats van Richard Fokker Tweewielers voor het eerst open. Richard Fokker die bij de start al ruim 13 jaar ervaring had opgedaan bij twee goede fietsenmakers in Almere. In onze winkel in Almere-haven kunt u een breed assortiment aan producten vinden voor uw fiets. Ook vind u (elektrische) fietsen van diverse merken zoals Ghost, Vogue en Popal. Van een kinderfiets tot oma fiets verkoopt Richard Fokker Tweewielers.
Richard Fokkers verzorgt voor Najaden het onderhoud van de rolstoelen van het rolstoelteam!
Woonvakman.nl
Woonvakman.nl
Sinds 1980 is woninginrichting Posthuma actief voor particulieren,bedrijven en instellingen in Almere en omstreken. Wat ooit begonnen is als eenmanszaak van Ton Posthuma is inmiddels uitgegroeid tot een zestal enthousiaste woonproffessionals die met veel plezier en overgave uw woonwensen ontwikkelen en vorm geven, van advies tot inmeten,innovatie en uitvoering in zonwering,vloeren en woningtextiel in de breedste zin van het woord.
Zeilmakerij Houtkoop
Zeilmakerij Houtkoop
Wij zijn een veelzijdig familie bedrijf waar oud vakmanschap met moderne machines zijn samengesmolten. Wij zijn actief in de watersport waar we alles kunnen doen rond om het schip.Wij maken bijvoorbeeld; bootkappen, sprayhoods, winterkleden, afdekzeilen, jachtzeilen. Maar ook leveren wij Plastimo rolfoksystemen en zijn wij dealer van Ultramar zeilreiniging. De producten die wij maken zijn degelijk van uitvoering en zijn gemaakt van moderne materialen, en alle worden gemaakt in onze eigen moderne werkplaats. Op onze website vind u een selectie van de producten en diensten die wij leveren. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.