Mixtoernooi

Het begon gewoon als het ‘familie-mixtoernooi’, al in de tachtiger jaren van de vorige eeuw.

De opzet: leden spelen handbal, maar dit keer niet met hun teamgenoten maar met hun familieleden: vaders en moeders, broers, zussen, kinderen, aangetrouwden en overige personen die zich lieten overhalen.

Een groot aantal jaren was er door gebrek aan belangstelling geen toernooi, maar rond 2010 werd het weer opgepakt. Eén van de initiators was Rob Slinger, een zeer verdienstelijk, en daarom erelid van onze vereniging. Sinds die tijd wordt ieder jaar een mixtoernooi georganiseerd, niet alleen voor familieleden maar ook voor buren, vrienden en bekenden. Belangrijkste deze dag is de sportiviteit, op en naast het veld. Samen maken we er altijd een geslaagde dag van.

Editie 2017

Onder stralende weersomstandigheden vond de editie van 2017 plaats. In totaal zo’n 120 personen genoten van een geweldige dag met handbalplezier. Op een sportieve wijze streed iedereen voor het beste resultaat. We kunnen wel stellen dat de supergezellige sfeer het grootste pluspunt is van dit toernooi en daarmee het toernooi ieder jaar een stapje laat groeien.

Bekijk hiernaast een korte impressie van het toernooi.
Domper deze dag waren twee blessuregevallen. Kjell en Storm hadden allebei de pech om een botbreuk op te lopen dit toernooi maar zijn door de goede EHBO goed verzorgd. Hopelijk herstellen jullie snel en doen jullie volgend jaar gewoon weer mee.

Grote dank gaat uit naar de weergoden, de organisatie, de scheidsrechters, de vrijwilligers van de kantine die ons de hele dag van heerlijke hapjes en drankjes voorzagen en onze BBQ-masters.

Tot de editie van 2018!!

Editie 2016

Wat een superdag hebben we beleefd in 2016. De weergoden waren uitstekend gehumeurd en we hadden 8 fantastische teams. Jong en oud, handballers en niet-handballers alles ging dwars door elkaar en iedereen heeft genoten deze dag.
Bijzondere aan deze editie was dat we CSV Rolstoelhandbal op bezoek hadden. Daardoor kon iedereen ook een ervaren hoe gaaf, maar ook wel moeilijk, rolstoelhandbal is.

Wij hopen jullie volgend jaar allemaal weer te zien tijdens de 2017 editie van het mixtoernooi!