Andere Activiteiten

Najaden is een sportvereniging die graag haar maatschappelijke steuntje bijdraagt. Dat doet Najaden o.a. door:

  • Jaarlijks de organisatie op zich te nemen van de collecte voor het Fonds Gehandicaptensport en hiervoor collectanten te leveren.
  • Jaarlijks mee te doen aan de actie NL-Doet.
  • Jaarlijks minimaal één doel te steunen door een sponsoractie o.i.d.: bijvoorbeeld de Samenloop voor Hoop (KWF Kankerbestrijding) of de Run for KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij)
  • Open te staan voor maatschappelijke stages van leerlingen van het voortgezet onderwijs, o.a. voor trainingen of het schoolhandbaltoernooi.
  • Stil te staan bij het milieu: we zamelen papier, plastic, textiel, oliën en vetten en toners en cartridges in: als u het wilt ook die van u.

Run for KiKa

Najaden Run For Kika goede Doel Kinderen Kankervrij handbal AlmereAl 3 jaar op rij doen er leden van Najaden mee aan de Run for KiKa. Doel hiervan is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om onderzoek naar de genezing van kinderkanker te financieren.
In deze 3 deelnames hebben wij als vereniging al meer dan € 3. 500,- opgehaald voor de stichting. Dat is natuurlijk een waanzinnig bedrag waarmee de genezing weer een klein stapje dichterbij is gekomen. Wij zijn er trots op dat zoveel leden van ons hierbij betrokken zijn !

De run vind meestal plaats eind mei / begin juni. inschrijven of doneren kan via de volgende link: www.runforkika.nl/asc-najaden.

Team Najaden Run For Kika 2016 Almere Stadslandgoed de kemphaan Sponsorloop Goede Doel Handbal Sportief Hardlopen

Team Najaden tijdens de Run for KiKa 2016

Team Najaden KWF samenloop voor hoop almere 2016Samenloop voor HoopSamenloop voor hoop Almere handbalvereniging Najaden 2016 KWF

De Samenloop voor Hoop is een 24uurs estafette waarmee geld wordt opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de loop worden er allerlei nevenactiviteiten georganiseerd zoals een tombola, etensverkoop en optredens. Al het geld dat hiermee wordt opgehaald wordt gedoneerd aan het KWF.
Een nieuwe editie wordt altijd aangekondigd op onze website en social media.

Naast het ophalen van geld willen wij door onze deelname de herinnering aan de ons ontvallen leden Bert, Hans en Rob levend houden.

NL Doet 2015

Opknappen kleedkamers

Opknappen kleedkamers

Op  21 maart heeft Najaden meegedaan met NL DOET. Deze dag zijn onder andere de kleedkamers weer opgefrist door een kwastje verf en het aanpassen van de bankjes, zijn de deurscharnieren weer gesmeerd en is de bestuurskamer opgeruimd.

Wij danken Ruben & Michael Houtkoop, Bart & Silvia Knauff, Jeroen Fhijnbeen, Marco van der Hoek, Erna Nieboer, Maarten & Lambert Bitter en dhr. Svilan. We zijn er weer erg blij mee 🙂

Stellen en smeren deurscharnieren

Stellen en smeren deurscharnieren

Opruimen bestuurskamer

Opruimen bestuurskamer

Collecte Fonds Gehandicaptensport 2015

Run for Kika 2015

Klik op de foto om naar het album te gaan