Bestuur

Dirk Prins
Dirk PrinsVoorzitter
Hallo mijn naam is Dirk Prins en sinds begin 2019 ben ik als voorzitter verbonden aan Najaden. Bij Najaden kom ik echter al veel langer. Ik was al regelmatig bij Najaden te vinden als trainer en als toeschouwer van mijn kinderen en kleinkinderen. Als voorzitter probeer ik zoveel mogelijk op de vereniging te zijn en voor iedereen benaderbaar te zijn. Mocht je een vraag hebben schroom dan ook niet om mij aan te spreken. Als voorzitter hoop ik de leden binnen de vereniging te binden en te stimuleren om er gezamenlijk een mooi thuis van te maken.
Erna Nieboer
Erna NieboerSecretaris
‘Vanaf het moment dat mijn oudste zoon Mark ging handballen ben ik actief bij Najaden betrokken. Ik heb van alles al gedaan, in het verleden ook op het veld, maar de laatste jaren vooral organisatorisch. Op dit moment ben ik (leden)secretaris, een rol waarbij ik veel mail, lees, schrijf en vraag, de officemanager dus eigenlijk. Ook al speel ik het handbalspelletje niet zelf, ik ben de meeste weken wel in de zaal of op het veld te vinden. ‘
Daan Johnsen
Daan JohnsenPenningmeester
‘Mijn naam is Daniella Johnsen. Ik ben sinds december 2014 Penningmeester bij Najaden. Ik hou me vooral bezig met het financiële aspect van wat bij een vereniging hoort, zoals contributies innen, financieel jaarverslag, begroting etc. Heb jij een vraag in verband met jouw contributie of andere financiële zaken, neem dan contact met mij op via de mail button naast mijn naam.’
Mark Nieboer
Mark NieboerAlgemene Zaken
‘Hoi, ik ben Mark Nieboer en sinds juni 2015 toegetreden tot het bestuur. Als bestuurslid Algemene Zaken (AZ) ben ik o.a. bezig met organisatorische en ondersteunende taken binnen het bestuur. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en de social media van Najaden. Heb je vragen, opmerkingen of tips voor mij? Mail mij dan door op de mail-button naast mijn naam te klikken.’
Lesley Hoving
Lesley HovingTechnische Commissie
Hoi! Ik ben Lesley en sinds begin 2019 vertegenwoordig ik de Technische Commissie binnen het bestuur. Ik ben bij Najaden terecht gekomen via mijn dochter die is gaan handballen. Daarbij ben ik me bezig gaan houden met allerlei vrijwilligerswerk en sinds 2019 dus binnen het bestuur als TC- afgevaardigde. Wij houden ons bezig met alle handbaltechnische aspecten binnen de vereniging. Van scheidsrechters en trainers tot en met de teamindeling en de contacten met de handbalbond.

Technische Commissie (TC)

De TC regelt alle zaken binnen de vereniging die direct betrekking hebben op het handbal. Hierbij kan je denken aan: teamindeling, contact met de handbalbond, cursussen voor trainers/coaches en het indelen van de scheidsrechters.

De TC wordt gevormd door:

Lesley Hoving
Lesley HovingTechnische Commissie
Linda Bigot
Linda BigotTechnische Commissie
Hoi ik ben Linda, ik ben binnen de TC het aanspreekpunt voor de rolstoelers
Contactpersoon TC Senioren
Contactpersoon TC Senioren
Als lid van de technische commissie behartig je de (handbal)technische zaken binnen de vereniging, met name voor de seniorenteams.
Tijdsbesteding: circa 2 uur per maand
Contactpersoon TC Jeugd
Contactpersoon TC Jeugd
Als lid van de Technische Commissie behartig je de (handbal)technische zaken binnen de vereniging, met name voor de jeugdteams. Je bent aanspreekpunt voor ouders van jeugdleden en overlegt met trainers en coaches over de gang van zaken tijdens wedstrijden en trainingen.
Tijdsbesteding: circa 4 uur per maand

Overige Commissies

Familie-mixtoernooi

Het jaarlijks terugkerende mixtoernooi is een toernooi waarin vrienden, familie, buren en bekenden samen één team vormen en het opnemen tegen andere gemixte teams. Gegarandeerd een dag vol gezelligheid! Dit toernooi wordt georganiseerd door Daniella en Belinda.

Nicole Houtkoop & Daniella Houtkoop
Nicole Houtkoop & Daniella HoutkoopOrganisatie Mixtoernooi

Jeugdkamp

Najaden organiseert jaarlijks een superleuk kampweekend voor de jeugdleden als afsluiting van het seizoen. Aan het kamp gaat een hoop voorbereiding vooraf, dit wordt gedaan door een aantal leden uit de kampcommissie. Het kamp wordt begeleidt door de personen op onderstaande foto. Daniella Houtkoop is contactpersoon voor het kamp.

Daniella Houtkoop
Daniella HoutkoopContactpersoon Kampcommissie

Kantine

Op sportpark ‘de Wierden’ hebben we een eigen accommodatie. De kantinecommissie is aanspreekpunt voor zaken in en rondom onze kantine.

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot ons clubhuis of het aanmelden als kantinevrijwilliger kunt u contact opnemen met Ellen Boonstra.

Ellen Boonstra
Ellen BoonstraKantinecommissie

Schoolhandbal

Het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor Almeerse basisscholen wordt georganiseerd door de schoolhandbalcommissie. Deze wordt gevormd door een aantal gedreven vrijwilligers. Samen zorgen zij jaarlijks voor een leuke en sportieve dag voor honderden kinderen.

Heeft u een vraag of verzoek? Neem contact met ons op!

Gerda Hazenberg
Gerda HazenbergContactpersoon Schoolhandbalcommissie