Bestuur

Jeroen Fhijnbeen
Jeroen FhijnbeenVoorzitter
‘Mijn naam is Jeroen Fhijnbeen ik ben sinds juni 2014 voorzitter van de gezelligste handbalclub van Almere (en omstreken). Gelukkig heeft Najaden een groot leger aan vrijwilligers welke de vereniging draaiende houden. Plezier en ambitie mogen hand in hand gaan bij ons en dat proef je terug bij ons op de velden, in de zaal en natuurlijk in de kantine. Heb je vragen of opmerkingen schroom dan niet om contact te zoeken of een bezoek te brengen aan een van onze locaties. Een ieder is welkom!’
Erna Nieboer
Erna NieboerSecretaris
‘Vanaf het moment dat mijn oudste zoon Mark ging handballen ben ik actief bij Najaden betrokken. Ik heb van alles al gedaan, in het verleden ook op het veld, maar de laatste jaren vooral organisatorisch. Op dit moment ben ik (leden)secretaris, een rol waarbij ik veel mail, lees, schrijf en vraag, de officemanager dus eigenlijk. Ook al speel ik het handbalspelletje niet zelf, ik ben de meeste weken wel in de zaal of op het veld te vinden. ‘
Daan Johnsen
Daan JohnsenPenningmeester
‘Mijn naam is Daniella Johnsen. Ik ben sinds december 2014 Penningmeester bij Najaden. Ik hou me vooral bezig met het financiële aspect van wat bij een vereniging hoort, zoals contributies innen, financieel jaarverslag, begroting etc. Heb jij een vraag in verband met jouw contributie of andere financiële zaken, neem dan contact met mij op via de mail button naast mijn naam.’
Michael Houtkoop
Michael HoutkoopAlgemene Zaken
‘Hoi Ik ben Michael Houtkoop en sinds 1982 ben ik verbonden aan Najaden als speler/trainer en algemeen vrijwilliger. Op dit moment geef ik met veel plezier training en ben ik coach van onze C1 jongens.
De afgelopen jaren heb ik de positie van TC-Voorzitter ingevuld. Met ingang van het seizoen 2015/2016 heb ik deze taak overgedragen aan Ramon Kok en bekleed ik de functie van Algemeen Bestuurslid. Vanzelfsprekend ondersteun ik Ramon nog als dit nodig is.
Mark Nieboer
Mark NieboerAlgemene Zaken
‘Hoi, ik ben Mark Nieboer en sinds juni 2015 toegetreden tot het bestuur. Als bestuurslid Algemene Zaken (AZ) ben ik o.a. bezig met organisatorische en ondersteunende taken binnen het bestuur. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de website en de social media van Najaden. Heb je vragen, opmerkingen of tips voor mij? Mail mij dan door op de mail-button naast mijn naam te klikken.’

Technische Commissie (TC)

De TC regelt alle zaken binnen de vereniging die direct betrekking hebben op het handbal. Hierbij kan je denken aan: teamindeling, contact met de handbalbond, cursussen voor trainers/coaches en het indelen van de scheidsrechters.

De TC wordt gevormd door:

Tim Nieboer
Tim NieboerTechnische Commissie
‘Binnen de TC richt ik me met name op de scheidsrechters. Ik zorg ervoor dat de scheidsrechters over hun benodigde materiaal beschikken en dat voor elke wedstrijden scheidsrechters worden ingedeeld. Heb je vragen over scheidsrechterszaken of wil je (jeugd)scheidsrechter worden? Meld je dan bij mij!’
Ramon Kok
Ramon KokTechnische Commissie
‘Binnen de TC ben ik bezig voor de spelende leden. Hieronder valt onder anderen het contact met de bond over wedstrijden en teamindelingen. Daarnaast ben ik vanuit de TC het aanspreekpunt voor trainers en coaches.’
Tot slot vertegenwoordig ik de TC in het bestuur.
Contactpersoon TC Senioren
Contactpersoon TC Senioren
Als lid van de technische commissie behartig je de (handbal)technische zaken binnen de vereniging, met name voor de seniorenteams.
Tijdsbesteding: circa 2 uur per maand

Aanvullende informatie

Klik voor een uitgebreide beschrijving op de PDF hieronder. Taakomschrijving TC – Contactpersoon Senioren Najaden.pdf
Contactpersoon TC Jeugd
Contactpersoon TC Jeugd
Als lid van de Technische Commissie behartig je de (handbal)technische zaken binnen de vereniging, met name voor de jeugdteams. Je bent aanspreekpunt voor ouders van jeugdleden en overlegt met trainers en coaches over de gang van zaken tijdens wedstrijden en trainingen.
Tijdsbesteding: circa 4 uur per maand

Aanvullende informatie

Klik voor een uitgebreide beschrijving op de PDF hieronder. Taakomschrijving TC – Contactpersoon Jeugd Najaden.pdf

Overige Commissies

Familie-mixtoernooi

Het jaarlijks terugkerende mixtoernooi is een toernooi waarin vrienden, familie, buren en bekenden samen één team vormen en het opnemen tegen andere gemixte teams. Gegarandeerd een dag vol gezelligheid! Dit toernooi wordt georganiseerd door Daniella en Belinda.

 

Belinda Dijkstra & Daniella Houtkoop
Belinda Dijkstra & Daniella HoutkoopRob's Mixtoernooi

Jeugdkamp

Najaden organiseert jaarlijks een superleuk kampweekend voor de jeugdleden als afsluiting van het seizoen. Aan het kamp gaat een hoop voorbereiding vooraf, dit wordt gedaan door een aantal leden uit de kampcommissie. Het kamp wordt begeleidt door de personen op onderstaande foto. Daniella Houtkoop is contactpersoon voor het kamp.

 

Daniella Houtkoop
Daniella HoutkoopContactpersoon Kampcommissie

Kantine

Op sportpark ‘de Wierden’ hebben we een eigen accommodatie. De kantinecommissie is aanspreekpunt voor zaken in en rondom onze kantine.

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot ons clubhuis of het aanmelden als kantinevrijwilliger kunt u contact opnemen met Ellen Boonstra.

Ellen Boonstra
Ellen BoonstraKantinecommissie

Schoolhandbal

Het jaarlijkse schoolhandbaltoernooi voor Almeerse basisscholen wordt georganiseerd door de schoolhandbalcommissie. Deze wordt gevormd door een aantal gedreven vrijwilligers. Samen zorgen zij jaarlijks voor een leuke en sportieve dag voor honderden kinderen.

Heeft u een vraag of verzoek? Neem contact met ons op!

Gerda Hazenberg
Gerda HazenbergContactpersoon Schoolhandbalcommissie